2020-08-26 BOULE-turneringen är tillsvidare inställd. 

Höstens bouleomgångar startar först när det är säkert att genomföra dem med tanke på smittoläget. 

Eventuellt startdatum meddelas här.

2020-09-05, Artilleriduellen. Genomförs enligt plan eftersom den sker utomhus.

Regementsmästerskapet i golf, Artilleriduellen, genomförs på A6 Golfklubbs bana i Jönköping lördagen den 5 september. Samling för lottning klockan 08.00. Richard Prahl ansvarar.

Efter genomförd tävling är det samling för prisutdelning och lunch, omkring klockan 14.00.

Anmälan senast den 20 augusti till Richard Prahl på telefon 070-577 04 82, eller via e-post, .

Höstens inomhusaktiviteter är inställda fram till och med den 29 oktober.

Vi räknar med att genomföra artilleriduellen den 5 september och kransnedläggningen på regementets begravningsplats, Östra kyrkogården, den 30 oktober eftersom de sker utomhus.

När det gäller aktiviteter efter den 30 oktober så kommer besked att lämnas i mitten på oktober. Allt är som ni alla förstår avhängigt av Folkhälsomyndighetens rekommendationer och hur smittoläget utvecklar sig.

När ni öppnar hemsidan så dyker en inloggning upp. Glöm den!

Klicka på någon av de fasta länkarna, antingen i den övre raden, exempelvis "Hem" eller någon av länkarna i Meny-rutan till vänster, eller någon av punkterna i "Aktuellt" så försvinner inloggningen.

Hemsidan är inte helt enkel att administrera. Jag försökte skapa en dold inloggning för styrelsen till arbetsdokument som bara styrelsen skulle ha tillgång till. Men det gick åt pipsvängen. Hela hemsidan höll på att välta. Lyckades rädda det mesta. Vet dock inte hur jag ska få bort inloggningsrutan. Ska ta kontakt med supporten för att försöka lösa detta!

//Anders Leicht